Kristoffer Wang Strømhaug med NM-sølv

Medalje i NM i sjakk - spillerutvikling og juniorsjakk.
Bildet fra Sjakkakademiet på Nidaros Idrettsungdomsskole
Kristoffer Wang Strømhaug (Hell Sjakklubb) klinte til med sølv under NM for barn og ungsom i Kristiansand. Premieutdelinga var det ikke mulig å rekke på grunn av hjemreisen. Derfor ble det en liten markering av prestasjonen under dagens trening på Tirsdagsakademiet.
Kristoffer like før et av partiene

Med 69 spillere i klassen var det duket for hard konkurranse om medaljene. Kristoffer fikk til slutt 6 av 7 poeng. Kristoffer forteller at han ble veldig glad da medaljen var sikret 🙂 Niåringen begynte med sjakk for 2,5 år siden, og det har blitt en god del sjakk. Han bruker 15 timer i uka på ulike sjakkaktiviteter, og har rukket å spille ca. 2000 partier inkludert treningspartier. Å konkurrere om de øverste plassene, er det han liker best med sjakk. Favorittspilleren til Kristoffer er Paul Morphy. På spørsmål om hva målet er med sjakken svarer han at han vil bli best!

Siste parti fra NM med kommentarer og analyser av Kristoffer:
Treningstips til nye spillere. GM Mihajlo Stojanovic med treningstips til spillere som ønsker å bli bedre!