Åpen sjakkdag i Olavshallen – suksess!

Jiabao Eivind Ji (6 år) startet showet med simultansjakk mot 12 spillere. Ingen fred å få for Eivind, når en spiller var ferdig kom en ny inn. Førsteklassingen gjennomførte to simultanoppvisninger, hverken alder på motspillerne eller publikum så ut til å distrahere han nevneverdig.

TSF – Hell

Kampen mellom de to største klubbene i Trøndelag ble spilt over 18 bord,  her skulle det avgjøres hvem som er best i byen.

TSF – Hell 7,5 – 10,5 

Trøndelag – Møre & Romsdal.

Juniormatchen mellom Trøndelag og Møre & Romsdal ble spilt over 6 bord, resultatet ble 4,5 – 1,5 i favør Trøndelag.

Lagleder Tor Wetle Hoem fra Molde Sjakklubb var gjestespiller for Hell, og hjalp til med seieren 🙂 Takk til Tor Wetle og resten av Molde-gjengen, som tok turen til Trondheim og sørget for en flott sjakkdag!

Foredraget om Lewis-brikkene med Odd Halvor Moen, ble også en suksess. Gatepresten og Hell-spilleren fikk både store og små engasjerte!

18 unger deltok i barneturneringa. Turneringa ble spilt samtidig med Carlsen-matchen. Inndeling i to grupper etter erfaring, førte til mange jevne og spennende parti. Linus Sandstad og Gard Kristian Teigseth-Grødal vant hver sin klasse.

NRK-sendinga med VM-parti nummer 7, var også populært. Nå ble det en lang sjakkdag, mange tok turen hjemover for å se slutten av partiet. Det gjorde derimot ikke Paul Ivar Johansen (TSF). Paul Ivar fikk med seg hele partiet, før han avsluttet dagen i Olavshallen. Mer om Trondheim Sjakkforening finner dere på www.tsf.no.

Arrangementet var et samarbeid mellom Trondheim Sjakkforening, Olavshallen, Molde Sjakklubb og Hell sjakklubb.

Takk til Beate Kristin Teigseth, Tore Kolås, Christian Laverton og Hallvard Gilde for bilder 🙂