NM for lag i Drammen – Hell’s Check Mates

F.v. Bjørn Langseth, Robert Hoeggen, Arild Ingar Aune og lagkaptein Hallvard Gilde.

Kompisgjengen «Check Mates» fra Trondheim, deltok for første gang under NM for lag i Drammen. Her deltok 48 lag fra ulike klubber i Norge. Etter 2017 bestemte de seg for å melde seg inn i en klubb tilknytta NSF, og valget ble Hell Sjakklubb. Nå utgjør de majoriteten av voksensjakken i klubben.

7 spillere rullerte på å spille, hvor Thomas Hilmarsen fikk beste poengsum med 4 strake seire! Yngstemann på laget Øyvind Helgesen Bruheim spilte si første FIDE-rata turnering, og endte opp med en ratingprestasjon på 1841. På laget spilte: Bjørn Langseth, Henning Skårstad Storhaug, Arild Ingar Aune, Hallvard Gilde, Øyvind Helgesen Bruheim, Robert Hoeggen og Thomas Aune Hilmarsen.

Sluttresultatet ble en lagseier og to poengdelinger.

Bilder tatt av Check Mates.

Torbjørn Dahl