Landsturneringa 2019 så langt

Klubbkompisene Max Moe Pedersen og Sivert Børseth foran sjakkbutikken til Øystein Brekke.

526 sjakkspillere deltar i årets Landsturnering i Larvik. Hell Sjakklubb er representert av 10 spillere spredt utover både ratingklasser og aldersbestemte klasser. Flere av våre har prestert bra, til nå er det Robin Wullum, Kristoffer Wang Strømhaug og Kristin Ribe som har samla flest poeng. Se resultatene her – livepartier her.

Midtnorgeserien avdeling Trøndelag - spille sjakk i Trondheim og Stjørdal.
Robin Wullum i Midtnorgeserien fra kampen mellom Hell SK og Svartlamon SL.

I klasse 3 leder Robin Wullum (Hell og tidligere Svartlamon) med 6 av 6 mulige poeng. Robin har skaffa seg ei luke ned til andreplassen med helpoenget.

Kristin Ribe (Hell SK) under Scandic Hell Grand Prix tidligere i år.

I klasse 5 ligger Kristin Ribe like bak pallplass med 4.5 av 6 poeng. I runde 7 møter hun spilleren som ligger på 3. plass.

I klasse Miniputt har Kristoffer Wang Strømhaug 5 av 6 poeng og delt ledelse. I morgen møter Kristoffer Felix Tunsjø fra OSS.

Nå er det 3 runder igjen og turneringa er ikke ferdig før den er ferdig. Ønsker alle Hell-spillerne lykke til med innspurten!

GM Mihajlo Stojanovic (Hell) – GM Jon Ludvig Hammer (OSS) 1 – 0

Til dere som ønsker en sommerdose med sjakk finnes det også håp. GM Mihajlo Stojanovic besøker Trøndelag og «Sommeråpent med Hell Sjakklubb» 24.-26. juli. Følg også med på Unge Mestre – lynsjakk også førstkommende torsdag.

Ikke glem å meld dere på det som skjer under Hell Chess Festival 2019!

Torbjørn Dahl – Hell Sjakklubb