fre. nov 22nd, 2019

Hell Chess Club

Spillerutvikling i sjakk #hellchess

Midtnorgeserien 2019/2020

1 min read
Spille sjakk i Trøndelag - Hell Sjakklubb

7.-9. februar spilles Midtnorgeserien avdeling Trøndelag på Sverresborg ungdomsskole i Trondheim. Det blir sannsynligvis 2 divisjoner, men ved 18 lag 3 divisjoner med 6 lag i hver divisjon. Husk å melde på lag! 1. divisjon ser sannsynligvis slik ut:

  1. TSF 1
  2. TSF 2
  3. Levanger 1
  4. Svartlamon 1
  5. Hell 1
  6. Hell 2

I førstedivisjon er det 5 spillere på hvert lag, mens i øvrig(e) 4 spillere. Det spilles 5 runder med tidskontrollen 90 min + 30 sek. Spillere i Hell og forøvrig i alle trønderske klubber bes ta kontakt med egen klubb for å bli med. Planlegg i god tid!

Tidligere sesonger.

Vi i Hell Sjakklubb vil forsøke å få tidenes yngste vinnerlag av Midtnorgeserien – vi gleder oss til forsøket!

Hell Sjakklubb – Torbjørn Dahl

Copyright Hell Chess Club 2019 | Newsphere by AF themes.