Troppen på 10 Hell-spillere som fikk det til å hagle med medaljer

Dobbel norgesmester i Miniputt, Kristoffer Wang Strømhaug sammen med treneren og klubbens eminente stormester Mihajlo Stojanovic .

En litt beskjeden Hell-tropp på 10 spillere har konkurrert blant godt over 500 spillere den siste uka under Landsturneringa i Larvik. Medaljefangsten har derimot på ingen måte vært beskjeden. Robin Wullum fikk gull i klasse 3 både i hovedturneringa og i lynsjakken. Alexander Øye-Strømberg ble kadettnorgesmester i lynsjakk og sikret bronsje i hovedturneringa med seier i siste runde. Kristoffer Wang Strømhaug tok like godt med seg to NM-titler hjem til Trøndelag. Mange utrolig sterke resultater blant de øvrige spillerne fra klubben ble det også. Oppfordrer spillere og foresatte til å sende enda flere bilder, så legger jeg ut et bildegalleri etterhvert. Fortsett å lese «Troppen på 10 Hell-spillere som fikk det til å hagle med medaljer»

3 x gull i Lyn-NM!!!

Liten men sterk tropp fra Hell Sjakklubb under NM i lynsjakk – det er bare å ta av seg hatten for 3 gull!

Etter flotte prestasjoner gjennom 8 runder langsjakk, skulle man kanskje tro at det manglet noe energi til NM i lynsjakk….men nei.  Hell-gjengen klinket like godt til med 3 gull!!!

Det meldes om enda flere som gjorde det bra i lynsjakken, dette kommer vi tilbake til når resultatlistene blir oppdatert på nett. Fortsett å lese «3 x gull i Lyn-NM!!!»

Landsturneringa 2019 så langt

Klubbkompisene Max Moe Pedersen og Sivert Børseth foran sjakkbutikken til Øystein Brekke.

526 sjakkspillere deltar i årets Landsturnering i Larvik. Hell Sjakklubb er representert av 10 spillere spredt utover både ratingklasser og aldersbestemte klasser. Flere av våre har prestert bra, til nå er det Robin Wullum, Kristoffer Wang Strømhaug og Kristin Ribe som har samla flest poeng. Se resultatene her – livepartier her.

Fortsett å lese «Landsturneringa 2019 så langt»