Xtracon Chess Open 2019

Paul Ivar Johansen (Trondheim Sjakkforening) – Xtracon Chess Open 2019 i Danmark

368 spillere deltar i Xtracon Chess Open 2019. Spillere fra Trøndelag er Eivind Bruaseth (TSF), Paul Ivar Johansen (TSF), Andreas Gangstad Rygg (Hell) og Kristoffer Wang strømhaug (Hell). De høyest rangerte fra Norge er Jon Ludvig Hammer 2637, Aryan Tari 2620 og Johan Sebastian-Christiansen 2548.

Fortsett å lese «Xtracon Chess Open 2019»

Troppen på 10 Hell-spillere som fikk det til å hagle med medaljer

Dobbel norgesmester i Miniputt, Kristoffer Wang Strømhaug sammen med treneren og klubbens eminente stormester Mihajlo Stojanovic .

En litt beskjeden Hell-tropp på 10 spillere har konkurrert blant godt over 500 spillere den siste uka under Landsturneringa i Larvik. Medaljefangsten har derimot på ingen måte vært beskjeden. Robin Wullum fikk gull i klasse 3 både i hovedturneringa og i lynsjakken. Alexander Øye-Strømberg ble kadettnorgesmester i lynsjakk og sikret bronsje i hovedturneringa med seier i siste runde. Kristoffer Wang Strømhaug tok like godt med seg to NM-titler hjem til Trøndelag. Mange utrolig sterke resultater blant de øvrige spillerne fra klubben ble det også. Oppfordrer spillere og foresatte til å sende enda flere bilder, så legger jeg ut et bildegalleri etterhvert. Fortsett å lese «Troppen på 10 Hell-spillere som fikk det til å hagle med medaljer»

3 x gull i Lyn-NM!!!

Liten men sterk tropp fra Hell Sjakklubb under NM i lynsjakk – det er bare å ta av seg hatten for 3 gull!

Etter flotte prestasjoner gjennom 8 runder langsjakk, skulle man kanskje tro at det manglet noe energi til NM i lynsjakk….men nei.  Hell-gjengen klinket like godt til med 3 gull!!!

Det meldes om enda flere som gjorde det bra i lynsjakken, dette kommer vi tilbake til når resultatlistene blir oppdatert på nett. Fortsett å lese «3 x gull i Lyn-NM!!!»