Jiabao Eivind Ji (6 år) med simultansjakkoppvisning i Olavshallen

Jiabao Eivind Ji (6 år) startet showet med simultansjakk mot 12 spillere. Ingen fred å få for Eivind, når en spiller var ferdig kom en ny inn. Førsteklassingen gjennomførte to simultanoppvisninger, hverken alder på motspillerne eller publikum så ut til å distrahere han nevneverdig.

Trondheim Sjakkforening – Hell Sjakklubb

Kampen mellom de to største klubbene i Trøndelag ble spilt over 18 bord,  her skulle det avgjøres hvem som er best i byen. Matchen endte med seier til Hell med poengfordelingen: Hell SK 10.5 poeng og Trondheim Sjakkforening 7.5 poeng.

Moldespiller Tor Wetle Hoem med simultanoppvisning i Olavshallen

Lagleder Tor Wetle Hoem fra Molde Sjakklubb var gjestespiller for Hell, og hjalp til med seieren 🙂 Takk til Tor Wetle og resten av Molde-gjengen som tok turen til Trondheim og sørget for en flott sjakkdag!

Trøndelag – Møre & Romsdal

Juniormatchen mellom Trøndelag og Møre & Romsdal ble spilt over 6 bord, resultatet ble 4,5 – 1,5 i favør Trøndelag.

Foredraget om Lewis-brikkene med Odd Halvor Moen, ble også en suksess. Gatepresten og Hell-spilleren fikk både store og små engasjerte! For ikke så lenge siden hadde Øystein Ekroll foredrag om «The Lewis Chessmen» i Trondheim. NRK-sendinga med VM-parti nummer 7, var også populær. Nå ble det en lang sjakkdag, mange tok turen hjemover for å se slutten av partiet. Takk til Beate Kristin Teigseth, Tore Kolås, Christian Laverton og Hallvard Gilde for bilder 🙂

Arrangementet var et samarbeid mellom Trondheim Sjakkforening, Olavshallen, Molde Sjakklubb og Hell Sjakklubb.


Top