ons. sep 16th, 2020

Hell Sjakklubb

Sjakk i Trondheim og Stjørdal – sjakktrening og spillerutvikling i hjertet av Trøndelag

Flere mot sjakktoppen – Trøndelag


Treningssamling i sjakk inndelt i grupper etter nivå – for deg som ønsker å ta neste steg og har behov for påfyll av kunnskap/kompetanse.

Når: Lørdag 26. – søndag 27. september

Hvor: Toppen Kantine, Sorgenfriveien 9 i Trondheim (google maps)

For hvem: Inndeling i 3 grupper hvor laveste gruppe er for nye spillere og gruppe 1 for spillere i ratingkategorien 1800+. På våre samlinger er det ingen nedre eller øvre aldersgrense, spillere som ikke deltar fysisk kan følge leksjonene i gruppe 1 online. Denne muligheten er åpen for spillere fra hele regionen + nabofylker. P.g.a. Covid19 blir det undervisning online på storskjerm i gruppe 1, men med fysisk oppmøte for de som har anledning. I gruppe 2 og 3 blir det ikke anledning til å følge opplegget online.

Påmelding/informasjon: Epost til t76dahl@gmail.com

Konsept: Dette er 5. året på rad vi gjennomfører treningssamling, denne gangen hører vi til under nyvinninga Flere mot Sjakktoppen som du kan lese om på forbundets sider.


Vi er fornøyde med å inneha høy kompetanse på trenersiden, for oss er det viktig å kunne tilby et konkurransedyktig treningstilbud her i Trøndelag. GM Vadim Milov og GM Mihajlo Stojanovic er klare til å sette deltakerne i gruppe 1 på prøve over to dager med intensiv sjakktrening!


Presentasjon: GM Vadim Milov har hatt 2705 i FIDE-rating, og har en rekke sterke resultater å vise til. På sitt beste var han rangert som nr. 22 i verden. Han har bl.a. vunnet over tidligere verdensmester Viswanathan Anand to ganger i standard sjakk. En av seirene er tilgjengelig med kommentarer og analyser for abonnenter på akademiet vårt. GM Mihajlo Stojanovic er godt presentert på våre sider fra før, men du finner informasjon om stormesteren her.


Lengre ned på sida finner du mer informasjon om treningssamlinga, men her er en smakebit fra begge stormesterne:


GM Vadim Milov
GM MIhajlo Stojanovic

Treningsgruppe 1


Treningsgruppe 2


Treningsgruppe 3


GM Viswanathan Anand – Vadim Milov 0 – 1

Abonnenter finner partiet kommentert og analysert av GM Vadim Milov og GM Mihajlo Stojanovic her. Stormesterne holder leksjoner for treningsgruppe 1 under samlinga.