Hell Saturday Rapid 2017

Sjakkturnering for barn og ungdom - spillerutvikling.
Topp tre i klassen for de yngste

Takk til Nidaros Idrettsungdomsskole som nok en gang har lagt til rette for en fin sjakkdag for store og små i Trondheim! 24 spillere fordelt på to grupper kjempa seg igjennom 6 runder hurtigsjakk på lørdag. Spillere fra Orkdal, Levanger, Stjørdal og Trondheim deltok i turneringa. Klubber som var representert var Elefantene, Sjakkorkene, Innherred, Hell, og Rosenborg. Turneringsleder var Kjell Næssvold (Orkdal).

Sjakkturnering for store og små i Trondheim.
Sjakktturnering i Trondheim for store og små.

 Mange spennende partier og god sjakk av de unge og lovende trønderne 🙂 Håper at flere voksne spillere deltar neste gang, vanskelig å bli bedre i sjakk ved å tvinne tommeltotter hjemme 🙂

Lær sjakk riktig helt fra starten - god spillertutvikling!
Fra premieutdelinga
Gruppe A
1. Jiabao Eivind Ji (Hell & Rosenborg) 17 poeng
2. Linus Sandstad (Rosenborg) 15 poeng
3. Marius Asplund (Elefantene) 14 poeng
Gruppe B
1. Emerik Dubonnet (Hell & Rosenborg) 18 poeng
2. Alexander Øye-Strømberg (Hell & Rosenborg) 14 poeng
3. Ian Dahl (Hell) 14 poeng
De som har lyst på nye utfordringer kan ta en titt på turneringskalenderen for Trøndelag her.
Ellers skjer det endel på sjakkfronten i Trøndelag. Det ble spilt et utsattparti i Høstsprinten mellom Tord Tjora og Ulrikke Langvik samtidig med turneringa idag. SkoleSjakken og Sjakk5ern pågår rundt om i begge fylkene, omtale fra skolemesterskapet i Melhus i Trønderbladet og bloggen til SkoleSjakken. Ellers må også nevnes at Kristoffer Wang Strømhaug (Hell) deltar i OSS Desember GP og har fått en fin start på turneringa. USF-akademiet har også startet opp, med deltakelse av Malgorzata Kopaczek-Styczen  fra Frøya.
Lyst til å spille sjakk? På Tirsdagsakademiet møtes spillere på alle nivå til ukentlig sjakktrening i Trondheim. Se også akademiets egne nye norske læreverk i sjakk.