Hell Sjakklubb starter opp igjen med klubbaktivitet!

Hell Sjakklubb

Hell Sjakklubb starter opp med sjakkakademi og sjakklubb i uke 36, altså mandag 6. september i Stjørdal og tirsdag 7. september i Trondheim. Nye og gamle medlemmer er hjertelig velkommen til å nok en gang spille sjakk over brettet. På grunn av kort varsel vil det være til stor hjelp for organiseringen hvis så mange som mulig bruker jungeltelegrafen til å formidle tilbudet. Noen av våre spillere har vært særdeles aktive på tross av pandemien, mens andre har spilt lite eller bare på nett. Vi håper på gode sjakksamlinger utover høsten og vinteren, og kan berolige alle som er litt rustne med at det er akkurat like enkelt å miste brikkene nå slik som før pandemien startet 😉

Oppfordrer alle til å følge retningslinjer og regler vedrørende Covid etter beste evne.

Trondheim tirsdager

Tirsdagsakademiet

Klubbkvelder i Trondheim | Turneringsservice

Stjørdal mandager

Mandagsakademiet

Klubbkvelder i Stjørdal | Turneringsservice

Supert hvis nye interesserte oppgir tilstrekkelig med informasjon ved påmelding, og spesielt om påmeldingen gjelder aktiviteten i Stjørdal eller Trondheim. Oppfordrer også gamle medlemmer til å melde seg på klubbturneringen når lenke blir lagt ut. Trykk på hver enkelt aktivitet for å finne relevant informasjonen. På framsiden finner du informasjon om kommende turneringer som er åpne for registrering. Helga 22.-24. oktober blir det Hell Grand Prix 2021 med turneringstilbud for store og små.

Alle som deltar på sjakkakademi i Trondheim eller Stjørdal vil få abonnement på Hell Chess Academy ut året. Det kan være greit hvis det nå skulle komme midlertidige restriksjoner i løpet av høsten. Her er det timevis med læremateriell og oppgaver for spillere på alle nivå. For de yngste er materiellet på norsk.

Innlegget oppdateres utover kvelden når manglene oppdages 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*