Klubb og sjakkakademi igang!

Nhat-Huy Dac Ho – Jiabao Eivind Ji

Da er vi endelig igang igjen etter en lengre Covid19-pause! 32 spillere deltok på akademi og/eller klubb på Toppen Kantine. Det var bra å se igjen gamle kjente, men vel så hyggelig var det at flere nye ble med! Fortsatt har vi plass til flere 🙂 På mandag startet vi opp i Stjørdal hvor det var bra oppmøte på barnesjakken, men det var flere voksne spillere som glimret med sitt fravær første kveld. Noen meldte også at de ikke kunne komme p.g.a. sykdom. Det er viktig at alle som er syke holder seg hjemme, slik at vi hindrer evt. smittespredning.

Juniorspillerne i treningsgruppe 1 fikk besøk av Jorunn Marie Brekke, som gikk igjennom et av sine partier fra U20-VM i India. Det er noen år siden Jorunn var aktiv mesterspiller, men bidro på kort varsel med analyser, kommentarer og erfaringer fra representasjonsturneringa. Partiet kan du se like under, kanskje legger vi ut en kommentert versjon etterhvert.

Kort oppsummert var det godt å være i gang igjen, med et relativt innholdsrikt høstprogram håper vi at spillerne finner formen om ikke så altfor lenge. Resultater fra klubbturneringa i Trondheim. De som ønsker å bli med på høstens aktiviteter har fortsatt anledning til det, ta kontakt! Minner om treningssamlinga lørdag 26.- søndag 27. september.

Erlend Reigstad (hvit) – Robin Wullum (sort)


Hell Sjakklubb – sjakk i Trondheim og Stjørdal

Top