Klubbtilbud Hell Sjakklubb

Det er dessverre fortsatt vanskelig å arrangere klubbkvelder i Trondheim og Stjørdal. Varierende nasjonale og regionale retningslinjer og et klubbmiljø bestående av spillere og foresatte med stort aldersforskjell, gjør at ansvaret og for gjennomføring og arbeidsmengde blir i største laget. Vi må belage oss på noen uker til med nettsjakk.

Medlemsskap 2021

Selv om klubbtilbudet OTB er nede har flere valgt å fornye klubbmedlemskapet for 2021. Kontingenten er uendret fra 2020 og informasjon kan dere lese her. Nye medlemmer og de som velger å fornye medlemskapet blir fortløpende lagt til på medlemslisten. Etter hvert kommer en tilsvarende ordning på SpillSjakk.

3 måneder gratis abonnement på Hell Chess Academy for medlemmer

P.g.a. Covid får alle medlemmer av Hell Sjakklubb 3 måneder gratis abonnement på Hell Chess Academy som plaster på såret. De som allerede har et løpende abonnement får utvidet med 3 måneder. Send en epost til t76dahl@gmail.com for brukernavn og passord. Det blir etter hvert en ukentlig nettsjakkturnering på Hell Chess Academy kun for abonnenter. Hvis Covid19 gjør at det tar mer enn 3 mnd til vi kommer i gang med OTB, utvides perioden.

Konto på SpillSjakk

Alle medlemmer av Hell Sjakklubb oppfordres til å opprette spillerkonto på SpillSjakk-plattformen, dette er forbundets egen nettsjakkplattform. Plattformen er i stadig utvikling og flere klubber er i ferd med å ta denne i bruk. Les om hvordan Trondheim Sjakkforening brukte plattformen til klubbkveld på nett.

Medlemmer i Hell Sjakklubb som ønsker gratis konto på SpillSjakk kan opprette ny konto ved å følge denne lenken. Når kontoen opprettes blir spilleren automatisk registrert i Hell Sjakklubb sin klubbkonto på SpillSjakk.

https://www.spillsjakk.no/invitation/heqocjstpqwf

Hvis du har konto fra før kan du benytte samme lenke for å knytte kontoen til Hell Sjakklubb. Det er bare ett enkelt tastetrykk som skal til for å knytte kontoen til Hell Sjakklubb.

hjemmesiden legger jeg ut kommende turneringer. F.eks. har vi lagkamp mot TSF søndag 14. mars.

Ryddesjau på Spond

Det er lagt ut en melding på Spond. De som fortsatt vil stå på listen må trykke «like» på posten. Hvis noen som leser dette vil bli lagt til, er det bare å sende en epost til t76dahl@gmail.com

2 Comments on “Klubbtilbud Hell Sjakklubb

  1. Spille sjakk med Discord høres genialt ut.
    Hvor finner jeg Discord-serveren til Hell SK?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*