Knut Brokstads Minneturnering 2021

Alexander Øye-Strømberg - Max Moe Pedersen

FM Mathias Unneland tok med seg nok en førsteplass fra Trøndelag med seier i de 6 første partiene. I siste runde møtte han Emerik Våpenstad Roulet-Dubonnet med svart, oppgjøret endte remis. På bildet spiller Alexander Øye-Strømberg mot Max Moe Pedersen, begge fra Hell. Det ble til slutt 2. plass på Alexander og 5. plass på Max.

Uy-Khang Dac Ho

Uy-Khang Dac Ho fra Hell Sjakklubb (f.2014) var turneringens desidert yngste spiller. Selv om det ikke ble det helt store resultatet denne gangen, har jeg en mistanke om at Uy-Khang kommer sterkt tilbake.

Lillebroren til Nhat-Huy har spilt sjakk siden han var 3 år, og spillegleden er stor både på trening og turnering. Det er ofte slik at de med den største spillegleden blir best til slutt, så får vi se hvordan det går framover…

Uy-Khang fikk 5/9 poeng under forrige helgs NM for ungdom i Bergen, der var han også en av de aller yngste deltakerne. Uy-Khang deltok på sitt første NM allerede høsten 2019. I runde 6 møtte han en annen ung og lovende Hell-spiller, Pål Folven.

Ulrikke Langvik Knut Brokstads Minneturnering 2021

Ulrikke Langvik innledet med 3 strake seire i hurtigsjakken, og fikk selvsagt sterk motstand i de påfølgende rundene. Den tidligere norgesmesteren avsluttet med seier i siste runde og endte på 4/7 poeng.

Resultatliste KBM 2021
Tore Løvaas og Erling Skjelstad

49 spillere fra 10 sjakklubber deltok på Knut Brokstads Minneturnering 2021, hvorav 18 representerte Hell Sjakklubb. Turneringsleder IA Erling Skjelstad og arrangørklubben Trondheim Sjakkforening leverte som vanlig til toppkarakter på gjennomføring. Erling har vært flittig og lagt ut flere av partiene underveis i turneringen.

På bildet fra arrangørklubben: Tore Løvaas og Erling Skjelstad.

I forbindelse med VM-matchen som begynner 26. november arrangerer Hell Sjakklubb hurtigsjakkturnering med flere klasser i samarbeid med Trondheim Idrettsungdomsskole onsdag 1. desember på Lade. Øverste klasse blir FIDE-ratet.