Kristoffer Wang Strømhaug med NM-sølv

Kristoffer Wang Strømhaug med NM-sølv
Kristoffer Wang Strømhaug med NM-sølv

Bildet fra Sjakkakademiet på Nidaros Idrettsungdomsskole Kristoffer Wang Strømhaug (Hell Sjakklubb) klinte til med sølv under NM for barn og ungdom i Kristiansand. Premieutdelinga var det ikke mulig å rekke på grunn av hjemreisen. Derfor ble det ei lita markering av prestasjonen under kveldens trening på Tirsdagsakademiet.

Kristoffer like før et av partiene
 

Med 69 spillere i klassen var det duket for hard konkurranse om medaljene. Kristoffer fikk til slutt 6 av 7 poeng. Kristoffer forteller at han ble veldig glad da medaljen var sikret 🙂 Niåringen begynte med sjakk for 2,5 år siden, og det har blitt en god del sjakk. Han bruker 15 timer i uka på ulike sjakkaktiviteter, og har rukket å spille ca. 2000 partier inkludert treningspartier.

Å konkurrere om de øverste plassene er det jeg liker best med sjakk!

Favorittspilleren til Kristoffer er Paul Morphy. På spørsmål om hva målet er med sjakken svarer han at han vil bli best!

Siste parti fra NM med kommentarer og analyser av Kristoffer: Kristian Sæle – Kristoffer Wang StrømhaugTreningstips til nye spillere. GM Mihajlo Stojanovic med treningstips til spillere som ønsker å bli bedre!

Oppdatering:

Det skulle vise seg at dette ikke ble siste gang på pallen for Kristoffer, under Landsturneringa i 2019 ble han dobbel norgesmester i Miniputt!

Hell Sjakklubb – Torbjørn Dahl