tor. aug 13th, 2020

Hell Sjakklubb

Sjakk i Trondheim og Stjørdal – sjakktrening og spillerutvikling i hjertet av Trøndelag

Hell Sjakkakademi i Stjørdal

Sjakkakademi i Stjørdal med sjakk for barn, ungdom og voksne.

Oppstart etter Corona: Informasjon kommer

Sted: Halsen ungdomsskole

Læremateriell til de som går på Hell Sjakkakademi her.

For: Barneskoleelever (barnesjakk i Stjørdal)

Tidspunkt: Mandager fra 17.30 til 18.45

Vi tar imot nye spillere kun de 3 første mandagene.

Å delta i vinter- og vårsemesteret til Hell Sjakkakademi koster 1250,- per spiller – gratis for søsken og foresatte. Vi følger skolekalenderen, altså ikke akademisjakk når det er skolefri. Betaling til Hell Sjakklubb sin konto: 4202 19 70489 eller Vipps til Hell Sjakklubb #517093 før første oppmøte.

Opplysningene blir lagret i spond som vil bruke til å gi beskjeder vedrørende trening og aktuelle arrangement. Vi følger skolekalenderen, altså ikke akademisjakk når det er skolefri. De som deltar på akademiet får spille gratis sammen Hell Sjakklubb fra klokka 19.00, men partiene som blir spilt teller ikke (Blir ikke FIDE-rata) uten medlemsskap.


Vil du i tillegg bli medlem i Hell Sjakklubb?

For å spille FIDE-ratede turneringer, må du være medlem i sjakklubb. Medlemsskap i sjakklubb fungerer som en spillerlisens. Medlemmer får delta på klubbkveldene til Hell SK i Trondheim og Stjørdal, medlemsbladet fra Norges Sjakkforbund kommer 3-4 ganger i året. Gå til klubbinformasjon for å bli medlem i Hell Sjakklubb.

Fast instruktør mandager er Torbjørn Dahl (sertifisert gjennom verdens sjakkforbund FIDE), vi vil i tillegg få besøk av gjestetrenere av og til.

Undervisning i sjakk for barn, ungdom og voksne i Stjørdal. Sjakktrening og spillerutvikling med Stjørdal Sjakkakademi.