NM for lag i Drammen – Hell’s Check Mates


Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Check-Mates-4.jpg
Tilsynelatende 4 spillere helt uten nerver

Hell`s Check Mates under NM for lag i 2019

Kompisgjengen «Check Mates» fra Trondheim, deltok for første gang under NM for lag i Drammen. 48 lag fra ulike klubber i Norge tok turer til Drammen for å spille lagsjakk.

Etter 2017 bestemte kompisgjengen seg for å melde seg inn i en klubb tilknytta NSF, og valget ble Hell Sjakklubb. Nå utgjør de majoriteten av voksensjakken i klubben. Laget spiller også i Midtnorgeserien under navnet Hellfire (4).

Felles for spillerne i Chess Mates er at ingen av de har spilt særlig mange turneringspartier, derfor ble dette på mange måter en ny opplevelse for alle sammen. Likevel greidde de å bite godt fra seg,

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Check-Mates-9-840x630.jpg
F.v. Bjørn Langseth, Robert Hoeggen, Arild Ingar Aune og lagkaptein Hallvard Gilde.

Lagets toppscorer Thomas Hilmarsen

Laget

7 spillere rullerte på å spille, hvor Thomas Hilmarsen fikk beste poengsum med 4 strake seire! Yngstemann på laget Øyvind Helgesen Bruheim spilte si første FIDE-rata turnering, og endte opp med en ratingprestasjon på 1841. På laget spilte: Bjørn Langseth, Henning Skårstad Storhaug, Arild Ingar Aune, lagleder Hallvard Gilde, Øyvind Helgesen Bruheim, Robert Hoeggen og Thomas Aune Hilmarsen. Sluttresultatet ble en lagseier og to poengdelinger.

Det virket som om spillerne syntes dette var gøy og vi satser på at deltakelsen i NM for lag gjentar seg. Før det venter nye utfordringer i den hjemlige seriesjakken.

Bilder og flere av partiene kan sees nederst på sida. Noen av partiene er også kommentert.


Oppdatering: NM for lag 2020 ble avlyst på grunn av problematikken rundt Covid19. Det er bare å krysse fingrene for at mesterskapet kan gjennomføres i 2021!
Hell Sjakklubb – sjakk i Trondheim og Stjørdal

Top