NM i hurtigsjakk i gang!

NM I HURTIGSJAKK

Brage Modell (Namsos) og Odd Halvor Moen (Hell) Brage med blå genser til venstre og Odd Halvor bakerst til høyre.

Det åpne NM 2018 er i gang og akkurat no spilles runde 3 av tilsammen 10 runder. Direktesendte partier finner dere her. Resultater fra turneringa oppdateres fortløpende. Gruppe A  – Gruppe BGruppe C

NM I LYNSJAKK

Brage Modell – Namsos Sjakklubb

Vinner av gruppe A ble GM Simen Agdestein med 8 av 9 poeng.

Kanskje beste resultat av spillerne fra Trøndelag var det Brage Modell fra Namsos som sto for. 11. plass med 6,5 av 9 poeng og bare kvalitet fra en 6. plass på resultatlista!

Brage spiller for Namsos Sjakklubb og trener med Edwin F. David. Brage deltok for første gang på Landsturnering i sommer og har hatt en flott framgang på kort tid 🙂

I forkant av turneringa sto det både i turneringsservice hos arrangør og på Bergen Sjakklubb sine sider at lynsjakken startet klokka 19.00. Dette stemte vistnok ikke, men gjorde det noe vanskelig å kombinere siste runde av Rilton Cup med NM i lynsjakk.

RILTON CUP

Rilton Cup 2017/2018 er ferdigspilt. Mye lå til rette for nordisk suksess da svenskene stilte med sin topprangerte GM Nils Grandelius Nils  mens tidligere vinner av turneringa GM Jon Ludvig Hammer også var med. GM Johan Salomon ledet før siste runde men tapte relativt fort mot GM Kirill Alekseenko som også ble vinner av turneringa. Johan Salomon ble til slutt beste norske spiller med en 5. plass

Komplett resultatliste fra Rilton Cup og Rilton Elo.

Det ble ratingframgang på alle spillerne fra Hell og Trøndelag med følgende sluttresultater:

Andreas Gangstad Rygg 3,5 poeng, Kristoffer Wang Strømhaug 2,5 poeng og Trygve Dahl 4 poeng.

Send gjerne bilder av spillerne fra Trøndelag per mail til t76dahl@gmail.com så legger jeg ut her.