Nye spillere og comeback for Frostaspiller

Edel Johanne Myraunet – Ian Dahl

Gledelig gjensyn med Frostaspiller Edel Johanne Myraunet som startet klubbturneringa med seier over Ian Dahl. 22-åringen som studerer i Trondheim har spilt en rekke Norgesmesterskap bl.a. NM for jenter på Frosta i 2009.

Bjørn Gambeck – Edwin David

Utsattpartiet mellom Edwin David (Hell)  og Bjørn Gambeck (TSF) endte i en relativt rask remis. Runde 2 i langsjakkturneringa er satt opp og spilles onsdag 07. februar.

Marius Andresen – Hallvard Gilde

 

Marius Andresen var med på klubbkveld for første gang og fikk en flott start med 2/3 poeng. Etter de første 3 rundene i gruppe C leder Kristin Eggen med 3/3 poeng. I gruppe B leder Kristoffer Wang Strømhaug. Det ble ingen partier i gruppe A denne gangen, men vi håper at dette tar seg opp til neste kveld med hurtigsjakk. Ferenc Szekely ble med for å gi juniorene noe å bryne seg på i siste runde av hurtigsjakken 🙂

Hurtigsjakkturneringa spilles som konrad over 15 runder og er åpen for alle sjakkinteresserte. I gruppe C er det mulig å delta selv uten å være medlem av klubb! Det er ikke nødvendig å spille alle rundene og det er greit å bli med litt ut i turneringa. Blir det nok spillere deler vi opp i 3 grupper.

Klubbkveld med Hell Sjakklubb i Toppen Kantine.