Oppstart av klubbkvelder

Oppstart klubbkvelder!
Vi starter opp med sjakkaktivitet i Stjørdal allerede i kveld! Sjakkakademi fra 17.30 – 18.45 og Sjakklubb fra klokka 19.00.
Viktig! Vi kan ikke ha noen flytende overgang, fordi vi kan være maksimalt 20 personer tilsammen i rommet. Foresatte som har anledning til å ikke være til stede oppfordres til dette. Vi må nesten ha påmelding til klubbsjakken som begynner klokka 19.00 for å ha kontroll på antall. Det blir satt ut antibac-flaske, hver enkelt må vise hensyn.

Send en epost til t76dahl@gmail.com hvis du kommer! Hører du ikke noe så er alt greit, de 20 første som melder seg på er velkommen. De som er forskjølet eller har andre symptomer som kan være knyttet til Corona kan ikke delta.

Det blir ikke oppstart i Trondheim på Nidaros før sommeren på grunn av retningslinjer. Det vil derimot bli sjakktilbud i løpet av sommeren, informasjon kommer.

Minner om at alle i sjakklubben og sjakkakademiet får 1 måned gratis abonnement på Hell Chess Academy sine sider. Gi meg tilbakemelding så sender jeg brukernavn og passord. Vi fortsetter også med daglig gratis sjakkturnering på nett ut året, slik at alle får muligheten til noe sjakk.

Mvh Torbjørn Dahl – Hell Sjakklubb


Hell Sjakklubb – sjakk i Trondheim og Stjørdal

Top