Regionssamling i sjakk tirsdag 26. – onsdag 28. juni

Fra tidligere treningssamling med GM Mihajlo Stojanovic

Som tidligere annonsert vil det bli gjennomført regionssamlinger i sjakk med GM Mihajlo Stojanovic som hovedtrener tre ganger i året. Det nærmer seg første ordinære samling og detaljer er på plass. (For voksne spillere se informasjon her.)

Invitasjon som pdf her: Regionssamling i sjakk

I Trøndelag er dette første gang det blir anledning for alle til å trene systematisk sammen med en GM. Vi har hatt sporadiske besøk tidligere også, men no vil GM Mihajlo Stojanovic altså følge opp sjakkinteresserte trøndere tre ganger i året!

Program

Tirsdag 26. juni – torsdag 28. juni

08.00 – 09.00: Frokost

09.00 – 11.00: Trening inndelt i grupper

11.00 – 11.45: Lunsj

11.45 – 13.45: Turnering

13.45 – 14.00: Frukt/drikke

14.00 – 16.00: Trening inndelt i grupper

16.00 – 17.00: Middag

FIDE-ratet lynsjakkturnering på tirsdags kveld og FIDE-ratet hurtigsjakkturnering torsdags kveld. I hurtigsjakken blir det egen klasse for barn, ungdom og nye spillere med premie til alle som deltar 🙂

Overnatting

De som ønsker kan overnatte gratis på Menighetshuset sammen med foresatt. Ta med madrass og sovepose. Nærmeste hotell er Scandic Hell som ligger 20 minutter spasertur fra treningslokalene.

Ankomst/treningslokaler

Vi er behjelpelige med transport til og fra buss/tog/fly, det er også mulig å ta buss fra Trondheim nesten helt fram. Lånke Menighetshus ligger like ved Lånke Kirke i Stjørdal hvor det er gratis parkering.

Måltider

Gratis for deltakere og medreisende. Ved påmelding må det opplyses om hvem som ønsker frokost og middag. Gi også beskjed om eventuelle matallergier og lignende som det skal tas hensyn til.

For hvem

Alle sjakkinteresserte kan delta, gruppene deles inn etter alder og nivå. (Altså ikke vær bekymret for nivå hverken den ene eller andre veien!) For noen og spesielt nye spillere/sjakkinteresserte kan det være mye med tre dager. Derfor åpner vi for at det går an å delta kun en dag og da først og fremst tirsdag. De yngste må ha med foresatt/reiseleder ved overnatting.

Pris

1650 kroner per deltaker og 50% i familiemoderasjon.  Kun en dag 650 kroner. De som deltar på dagtid spiller gratis i lyn- og hurtigsjakk tirsdag og torsdag.

For instruktører/sjakktrenere/lokallagsledere

Sjakkinstruktører som ønsker erfaring har anledning til å bli med på samlinga for å lære av Mihajlo Stojanovic. Ta kontakt hvis dette er av interesse.

Påmelding og betaling

Påmelding til Torbjørn Dahl per epost: t76dahl@gmail.com  eller mobil: 98209370. Betaling til Trøndelag Sjakkskole sin konto:  15034172991.

Lånke menighetshus – Like ved kirka og Lånkehallen.

GM Mihajlo Stojanovic leder regionssamlinga sammen med FM Trygve Dahl og Torbjørn Dahl

FM Trygve Dahl og GM Mihajlo Stojanovic
Torbjørn Dahl