Rilton Cup 27. desember – 5. januar!

Fra 27. desember til 5. januar spilles tradisjonsrike Rilton Cup i Stockholm. 9 runder langsjakk med tidskontrollen 90 min + 30 sek. Til no er det 15 nordmenn påmeldt hvorav 3 er fra Trøndelag og Hell Sjakklubb 🙂 Tilsammen er det 387 forhåndspåmeldte fordelt på tre klasser og blant de beste finner vi to nordmenn. Nybakt juniorverdensmester Aryan Tari deltar!

  1. Sasikiran Krishnan 
  2. Krasenkow Michal
  3. Piorun Kacper
  4. Grandelius Nils
  5. Volkov Sergey
  6. Hammer Jon Ludvig
  7. Gledura Benjamin
  8.  Tari Aryan
  9. Alekseenko Kirill
  10. Sokolov Ivan

Fra Trøndelag og Hell Sjakklubb finner vi følgende tre spillere:

Andreas Gangstad Rygg – Hell
Trygve Dahl – Hell

 

 

Kristoffer Wang Strømhaug – Hell

 

Kristoffer Wang Strømhaug deltar for andre gang i Rilton Cup. I år spiller han for første gang i klassen Rilton Elo og er sannsynligvis en av de aller yngste deltakerne der. Selv om han kanskje er yngst blir det likevel spennende å følge Kristoffer.  Han har hatt noen gode turneringsresultater og vist gode takter det siste halvåret.

Andreas Gangstad Rygg deltar også for andre gang i Rilton Cup og stiller som forrige gang i Rilton Elo.  I 2016/2017 fikk han vesentlig høyere sluttplassering enn forhåndsrangeringa. I år har han både høyere rating og mer turneringserfaring, og har nok forventninger om å oppnå enda bedre resultat enn sist 🙂

Trygve Dahl er med for fjerde gang i Rilton Cup. I 2016/2017 fikk han en ratingprestasjon på 2332, noe som kan bli hardt å forbedre sett i lys av noe svakere resultater og spill det siste halvåret.

Livepartier på Chess24

Hell Sjakklubb ønsker alle sammen lykke til i turneringa!