Rosecupen Grand Prix 2020

Pål Folven Hell Sjakklubb

Gratulerer med gode resultater til Hell-gjengen, og en ekstra gratulasjon til Emerik Våpenstad Roulet-Dubonnet med 2. plass og remis mot GM Johan-Sebastian Christiansen med svarte brikker. Dette er særdeles sterkt av juniorspilleren som fikk sin første FIDE-rating (standard) i 2017 og står registrert med kun 69 FIDE-ratede partier!


På Scandic Seilet i Molde er Rosecupen Norges Grand Prix 2020 ferdigspilt. Molde Sjakklubb med Tor Wetle Hoem samlet 69 spillere fordelt på to grupper. I tillegg ble Roselynet NGP spilt på lørdag etter at runde 4 i hovedturneringa var ferdig. Totalt antall deltakere ble derfor 75. Kjærkommen turnering i tider hvor det er mindre av større arrangement, takk til staben i Molde som sørger for å opprettholde turneringstilbudet!

Dessverre litt liten delegasjon fra Hell SK denne gangen av ulike årsaker. Heldigvis var 3 av våre lovende juniorspillere med. Pål Folven, Max Moe Pedersen og Emerik Våpenstad Roulet-Dubonnet spilte både hovedturneringa og lynsjakken.

Topprangerte GM Johan-Sebastian Christiansen har innfridd til nå og står med 3 poeng etter 3 runder. Fra arrangørklubben har Leo Moen Eidet imponert så langt. Se resultatene fra turneringa og se flere av livepartiene her.


Resultatlistene


Gruppe A

  1. GM Johan-Sebastian Christiansen (Offerspill) 5,5/6
  2. Emerik Våpenstad Roulet-Dubonnent (Hell) 4,5
  3. FM Johannes Luangtep Kvisla (Offerspill) 4,5
  4. Eilif Odde (Kristiansund) 4,5

Max Moe Pedersen (Hell) fikk 3/6 poeng med en ratingframgang på +88!


Gruppe B

  1. Fredrik Lytomt Jacobsen (Stavenger) 6/6
  2. Sindre Lyngsaunet Ytrestøyl (Kristiansund) 5
  3. Rune Edøy (Kristiansund) 5

Pål Folven (Hell) fikk 3/6 poeng, men i rundene med langsjakk ble det 3/4 poeng!


Takk til Erik Folven for parti og bilder
Hell Sjakklubb – sjakk i Trondheim og Stjørdal

Top