Utsatt oppstart inntil videre…

Hell Sjakklubb har gleden av å invitere til nyvinningen «sjakk for voksne» fredager i våre nye sjakklokaler på Lade. På fredagssjakken er ørsmå ambisjoner like bra som store ambisjoner, ambisjonen vår er å bidra til gode opplevelser for flest mulig. Hvis du kjenner deg igjen i ett eller flere av punktene nedenfor, vil fredagsjakken passe utmerket for deg:

«Jeg kan lite om sjakk, men har lyst til å lære mer»

«Jeg liker å følge sjakksendingene på TV»

«Jeg spiller litt sjakk på nettet»

«Jeg spilte litt sjakk da jeg var yngre»

«Jeg ønsker en utfordrende og sosial aktivitet»

«Jeg vil spille sjakk mot andre voksne»

Siden oppstarten i 2008 har klubben fokusert på sjakk og miljøbygging for barn og ungdom. Nå ønsker vi voksne velkommen for å sammen bygge en sosial møteplass på voksnes premisser rundt sjakkbrettet! Kaffe og te er selvsagt inkludert i deltakeravgiften. Hell Sjakklubb har metervis med sjakkbøker på alle nivå, som nå kan lånes av alle som kommer til oss. Hvis du ikke har anledning til å delta i 2,5 timer hver torsdag, er det helt greit å dra tidligere. Likeledes er det helt greit å stå over noen fredager, deltakeravgiften gjelder for 8 oppmøter. Edwin som er instruktør gleder seg til å øse av sin kunnskap på hyggelig fredagssjakk!

Oppstart: Fredag 10. mars, videre stort sett hver fredag fra kl 19.00 – 21.30

Hvor: Julian Holms veg 34, 4. etg, like bak Lade Arena.

For hvem: 18 års aldersgrense

Deltakeravgift: 1200,- for 8 kvelder, hvis du trives og ønsker å fortsette kan du fornye når du har deltatt 8 ganger.

Hovedinstruktør: Edwin Fernando David, mangeårig Eliteseriespiller og FIDE-sertifisert sjakktrener. Edwin er mester i sjakkopplæring og er en sterk motivator og trivselsskaper. For øvrig har Edwin en CV i sjakk som ikke får plass på denne siden.

Kursinnhold: Opplæring, spilling og analyser, Edwin sitt favoritt-tema er angrepssjak!

Påmelding: I god tid før oppmøte, fyll ut skjemaet nederst på denne siden.

Bilder og resultatlister: Vi liker å ta bilder som viser aktiviteten, men alle som vil kan reservere seg fra å bli eksponert på bilder og i resultatlister.

Edwin Fernando David til venstre