Sjakkakademi i Trondheim

Tirsdagsakademiet i Trondheim med sjakktrening for barn, ungdom og voksne.

Oppstart: Tirsdag 7. september 2021

Sted: Nidaros Idrettsungdomsskole på Tiller

Påmelding: Per epost til t76dahl@gmail.com med relevant informasjon, merk også om påmelding gjelder Trondheim eller Stjørdal.

Læremateriell Alle som deltar på høstsemesteret får gratis abonnement ut året på Hell Chess Academy. For de yngste er det timevis med læremateriell og oppgaver på norsk, for viderekomne er mye på engelsk.

Gruppe 1 og 2

17.00 – 17.45:

Gruppe 1: Sjakktrening for barn

Gruppe 2: Sjakktrening for ungdom og voksne

Å delta i høstsemesteret på Tirsdagsakademiet koster 1250,- per spiller. Halv pris for søsken. Vi følger skolekalenderen, altså ikke akademisjakk når det er skolefri (ferie). Siste trening før jul er tirsdag 7. desember. Betaling til Hell Sjakklubb sin konto: 4202 19 70489 eller Vipps til Hell Sjakklubb #517093 før første oppmøte.

Opplysningene blir lagret i spond som vil bruke til å gi beskjeder vedrørende trening og aktuelle arrangement.


Vil du i tillegg bli medlem i Hell Sjakklubb?

For å spille FIDE-ratede turneringer, må du være medlem i sjakklubb. Medlemskap i sjakklubb fungerer som en spillerlisens. Medlemmer får delta på klubbkveldene til Hell Sjakklubb i Trondheim og Stjørdal, medlemsbladet fra Norges Sjakkforbund kommer 3-4 ganger i året.

Fast instruktør mandager er Torbjørn Dahl (sertifisert gjennom verdens sjakkforbund FIDE), vi vil i tillegg få besøk av gjestetrenere av og til.

Undervisning i sjakk for barn, ungdom og voksne i Trondheim. Sjakktrening og spillerutvikling med Trondheim Sjakkakademi.