Hopp til innholdet

Sjakkakademi i Trondheim

Lynsjakkturnering på sjakklubben etter at akademitreningen var ferdig.
Akademispillere, klubbspillere og foresatte i samme turnering

Etter at vi er ferdige med treningsgruppene går vi over til spilling for de som ønsker det. Vi varierer mellom lynsjakk og hurtigsjakk på klubbkveldene. Akkurat denne tirsdagen da bildene ble tatt, arrangerte vi lynsjakkturneringer med gruppeinndeling etter erfaring.


Sjakktrening må til for å bli virkelig god i sjakk, det er også viktig å trives med å konkurrere over sjakkbrettet. Først når man synes at det å spille sjakk er toppen av lykke, vil sjakktrening ha noen nevneverdig effekt.

Flere av spillerne som deltar på Tirsdagsakademiet og er medlemmer i Hell Sjakklubb har vunnet NM i aldersbestemte klasser (Landsturneringen 2022).

Lynsjakk på klubben etter at sjakkakademiet var ferdig.
Juniorspillerne i lynsjakkturnering

Tirsdagsakademiet i Trondheim med sjakktrening for barn, ungdom og voksne.

Oppstart: Tirsdag 23. august 2022

Når: 17.00 – 18.00

Sted: Nidaros Idrettsungdomsskole på Tiller

Påmelding: Per epost til t76dahl@gmail.com med relevant informasjon, merk også om påmelding gjelder Trondheim eller Stjørdal.

Hva koster det: Å delta på høstsemesteret koster 1250,- per spiller. Halv pris for søsken. Vi følger skolekalenderen, altså ikke akademisjakk når det er skolefri (ferie). Betaling til Hell Sjakklubb sin konto: 4202 19 70489 eller Vipps til Hell Sjakklubb #517093 før første oppmøte.

Nybosatte deltar gratis!


Vil du i tillegg bli medlem i Hell Sjakklubb?

For å bli medlem gå til klubbinformasjon.

For å spille FIDE-ratede turneringer, må du være medlem i en sjakklubb. Medlemskap i en sjakklubb fungerer som en spillerlisens. Medlemmer får delta på klubbkveldene til Hell Sjakklubb i Trondheim og Stjørdal, medlemsbladet fra Norges Sjakkforbund kommer 3-4 ganger i året.

Fast instruktør mandager er Torbjørn Dahl (sertifisert gjennom verdens sjakkforbund FIDE), vi vil i tillegg få besøk av gjestetrenere av og til.

Undervisning i sjakk for barn, ungdom og voksne i Trondheim. Sjakktrening og spillerutvikling med Trondheim Sjakkakademi.