To Hell-spillere med GM-seier på en dag!

FM Trygve Dahl – Alexander Øye-Strømberg (Levanger Grand Prix)

Det er ikke hver dag at to juniorspillere fra Hell Sjakklubb slår hver sin GM i sjakk, men i dag sjedde akkurat det 🙂 Grattis til Alexander Øye-Strømberg og FM Trygve Dahl med seier over WGM Olga Dolzhikova og GM Normunds Miezis!! Turneringa er ikke ferdigspilt, i morgen venter IM Benjamin Haldorsen 2469 (Offerspill) med hvite brikker på Alexander, mens Trygve også spiller svart mot IM Tor Fredrik Kaasen 2386 (Vålerenga). Resultatene, livepartier og Hans Olav Lahlum`s eksemplariske bulletin finner dere på sidene til årets utgave av Fagernes Chess International. Lørdag kveld blir det også lynsjakkturnering med tidskontrollen 0 min + 10 sek tillegg per trekk. Kanskje blir det livesending fra lynsjakken også.


Malgorzata Kopaczek-Styczen

Malgorzata Kopaczek-Styczen som spiller for Frøya SKU og Hell SK er med i dommertroppen til IA Hans Olav Lahlum. 2002-modellen begynner å få litt av en dommerkompetanse, og det er vel kun et spørsmål om tid og formaliteter før hun blir en tittulert dommer.

Det ble seier også både for Jiahao Eric Ji og Kristoffer Wang Strømhaug i Elo-gruppen, og med en god innspurt kan det bli ratingframgang for alle de 5 spillerne fra Hell SK denne gangen.

FM Trygve Dahl har analysert og kommentert partiene sine fram til nå i turneringa, disse ligger på akademisidene, Hell Chess Academy.


Hell Sjakklubb – sjakk i Trondheim og Stjørdal

Top