Troppen på 10 Hell-spillere som fikk det til å hagle medaljer

Troppen på 10 Hell-spillere som fikk det til å hagle medaljer
cof

En litt beskjeden Hell-tropp på 10 spillere har konkurrert blant godt over 500 spillere den siste uka under Landsturneringa i Larvik. Medaljefangsten har derimot på ingen måte vært beskjeden. Robin Wullum fikk gull i klasse 3 både i hovedturneringa og i lynsjakken. Alexander Øye-Strømberg ble kadettnorgesmester i lynsjakk og sikret bronse i hovedturneringa med seier i siste runde. Kristoffer Wang Strømhaug tok like godt med seg to NM-titler hjem til Trøndelag. Mange utrolig sterke resultater blant de øvrige spillerne fra klubben ble det også. Oppfordrer spillere og foresatte til å sende enda flere bilder, så legger jeg ut et bildegalleri etter hvert.

Dobbel norgesmester i Miniputt, Kristoffer Wang Strømhaug sammen med treneren og klubbens eminente stormester Mihajlo Stojanovic .
Gull og bronsjevinner i kadettklassen Alexander Øye Strømberg (t.v.) ved siden av trener Edwin David.
I 2018 var klubben så heldig å få med Robin Wullum fra Svartlamon. Robin viste Hell-troppen hvordan det skulle gjøres, med å vinne de 7 første rundene. To gull må være godkjent!

Se alle resultatene her.

Det blir ikke noe lang pause i Hell Sjakklubb, 24.-26. juli kommer GM Mihajlo Stojanovic til Trøndelag nok en gang. Se Sommeråpent med Hell Sjakklubb. Det er mye som tyder på at vi fortsetter å hente kompetansen fra sjakknasjonen Serbia! Ingen andre klubber fikk 5 gullmedaljer i Landsturneringa og NM i lynsjakk, litt morsomt med tanke på at troppen bestod av bare 10 spillere 🙂

3.-11. august arrangerer klubben Hell Chess Festival, hvor kultur, bredde og toppsjakk kombineres i ett og samme arrangement. Vi forventer spillere fra 20 land til den eneste internasjonale turneringa i regionen.

Les artikkel om Landsturneringa 2019 i Trønderbladet.

Sjakk i Trondheim og Stjørdal – sjakktrening og spillerutvikling med Hell Sjakklubb i hjertet av Trøndelag. Torbjørn Dahl